DermA huid- en oedeemtherapie praktijk

Je huid gaat vooruit bij de huidtherapeut

Verzekeringsinformatie


Wij werken samen met de meeste grote ziektekostenverzekeraars. Informeer bij uw verzekeraar aan het begin van de behandeling om er zeker van te zijn dat u beschikt over voldoende dekking (en op welk niveau). Controleer ook of wij als dienstverlener zijn vermeld bij uw verzekeraar. Het controleren van de dekking is een verantwoordelijkheid van de patiënt zelf. Om onaangename en dure verrassingen te voorkomen, raden we onze patiënten aan de specifieke bepalingen van hun ziektekostenverzekering zorgvuldig te onderzoeken.

Verzekeraars kunnen in sommige gevallen dekking afwijzen als u niet aan specifieke voorwaarden voldoet. Het is de verantwoordelijkheid van de patiënt eventuele speciale voorwaarden te achterhalen en ons hiervan op de hoogte te stellen. De patiënt blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor de gemaakte behandelkosten.

Het is belangrijk dat u bij elke afspraak uw klantcode bij uw verzekeraar doorgeeft. Indien u van verzekeringsmaatschappij wisselt of u wijzigt uw adres, telefoonnummer, enzovoorts, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we de noodzakelijke wijzigingen in uw dossier kunnen doorvoeren.