DermA huid- en oedeemtherapie praktijk

Je huid gaat vooruit bij de huidtherapeut

 

Team

Voorstellen huidtherapeute

 

Mijn naam is Alies en ik ben sinds april 2011 afgestudeerd voor huid- en oedeemtherapeute aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister Paramedici (BIG geregisterd). Regelmatig volg ik nascholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Sinds oktober 2012 heb ik mijn eigen praktijk opgestart, waar ik met liefde en passie het beroep huid-/oedeemtherapeute beoefen. De huid is een mooi orgaan en is bij iedereen anders. Dus je benaderd iedereen en elke huid ook anders. Dat maakt dit vak zo bijzonder en uitdagend. Voor iedereen maak je een behandelplan, maar is altijd anders. Natuurlijk heb je richtlijnen, maar zoals zo boven uitgelegd is iedereen anders. Hoe ik op dit beroep ben gekomen? Zelf heb ik veel last gehad van acne en ben ikzelf onder behandeling geweest bij een huidtherapeute. Hierdoor weet ik de waarde van goede zorg, goed advies is wat ik miste en hier besteed ik dan ook aandacht aan. Want het kan zo'n verschil maken welke producten je gebruikt.

Naast mijn werkzaamheden als huidtherapeute ben ik ook nog werkzaam als triage-/doktersassistente op de Huisartsenpost West-Brabant.