DermA huid- en oedeemtherapie praktijk

Je huid gaat vooruit bij de huidtherapeut

De praktijk

Praktijk gegevens

Bergsestraat 43

4724 CA Wouw

Telefoonnummer: 06 - 25446275

E-mail: info@dermahuidtherapie.nl

Parkeren: Op ca. 300mtr is er een gratis en groot parkeerterrein aanwezig, waar u uw auto weg kunt zetten. Voor mindervalide is er een parkeerplaats naast het gebouw. 

DermA huid- en oedeemtherapiepraktijk is gevestigd in Praktijk Plus te Wouw. Dit is een kleine zorgcentrum, met verschillende disciplines onder één dak.

Onze openingstijden

maandag
9:0018:00
dinsdag
9:0018:00
woensdag
9:0018:00
donderdag
9:0018:00
vrijdag
9:0018:00
Tussen 12-13uur gesloten


Directe toegankelijkheid

Sinds 2011 zijn huidtherapeuten direct toegankelijk, wat inhoudt dat er geen verwijzing van arts of specialist meer nodig is. Wanneer een patiënt zich zonder verwijzing wendt tot de huidtherapeut, wordt de algemene anamnese uitgebreid met een screeningsonderzoek betreffende huidaandoeningen. Indien nodig, zal de patiënt verwezen worden naar de huisarts.


Werkwijze
Of u nu een verwijzing heeft of op eigen initiatief in de praktijk wilt komen, een eerste afspraak/intake is bij ons altijd een gratis en vrijblijvend.

Tijdens zo’n intake kunt u uw huidklacht en/of uw vragen met betrekking tot de huid weerleggen. Uw wensen en verwachtingen zullen besproken worden, evenals onze behandelmogelijkheden van uw klacht.

De huidtherapeut zal u tevens een prijsindicatie geven. In overleg met u stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan op.
Aan het einde van het intakegesprek kunt u een afspraak maken voor een eerste behandeling. Tijdens en na de behandelingen is er altijd ruimte voor uw vragen. Gedurende de behandelperiode blijven we u persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we met u de voortgang van de behandelingen.


Samenwerking met andere disciplines

DermA huid- en oedeemtherapiepraktijk heeft een goede samenwerking met verschillende zorg disciplines in de omgeving. Denkend aan huisartsen, specialisten, fysiotherapeuten, wondzorgconsulenten, mamma care verpleegkundigen, thuiszorg enzovoort.