DermA huid- en oedeemtherapie praktijk

Je huid gaat vooruit bij de huidtherapeut

Ontharen

In de praktijk wordt er gebruik gemaakt van elektische epilatie.

Elektrische epilatie

Heeft u last van blonde, witte/grijze of rossige (over)beharing? Laat dan uw ongewenste of overtollige haar behandelen door middel van elektische epilatie door de huidtherapeut.

De werking van elektische epilatie
Als de haren blond, grijs/wit of rossig zijn, worden ze elektrisch geëpileerd. In tegenstelling tot laser wordt bij elektrische epilatie ieder haartje apart behandeld. Dan wordt een minuscuul naaldje in het haarzakje gebracht om dit elektrisch te vernietigen. Na iedere behandeling komen er minder haren terug en worden ze zwakker en dunner. Uiteindelijk worden alle haren duurzaam verwijderd!

Geschikt voor elektische epilatie?

Zowel elektrische epilatie als laserontharing zijn bij ons in de praktijk mogelijk om ongewenste haargroei duurzaam te reduceren. Donkere haren worden bij voorkeur door middel van laserontharing met de laser verwijderd en lichte en/of dunne haren worden met elektrische epilatie verwijderd. Elektrische epilatie wordt alleen ingezet voor beharing in het gelaat.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Na de eerste paar behandelingen met elektrische epilatie is het resultaat al goed zichtbaar. De huidtherapeute kan helaas niet aangeven hoeveel behandelingen er nodig zijn om van de overbeharing af te zijn, dit in verband met verschillende omstandigheden zoals medicatie en hormonen.