DermA huid- en oedeemtherapie praktijk

Je huid gaat vooruit bij de huidtherapeut

Acnebehandeling

Puistjes, mee-eters, oneffenheden of littekens van acne? Wij zorgen voor zichtbare verbetering door middel van een professionele acnebehandeling. Afhankelijke van het type acne en uw klachten stelt de huidtherapeut een doelgerichte acnebehandeling op.

Acne is één van de meest bekende huidklachten. Een huidbeeld met onder andere bultjes, puistjes, vlekjes en roodheid. In het gezicht is het vaak zichtbaar voor iedereen, maar acne kan ook op de rug of op de borst voorkomen. Daarnaast is het zo dat acne niet alleen in de puberteit voorkomt, maar ook volwassen vrouwen en mannen kunnen last van acne hebben.

De acné behandeling bij de huidtherapeut zal per patiënt en per acné vorm verschillen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met eventuele voorgeschreven medicatie. De behandeling wordt afgestemd op de ernst van de acné, de klachten, eventuele medicatie en de conditie van de huid. Hiernaast spelen adviezen en huidverzorgingsproducten ook een rol. Een actieve bijdrage van de patiënt en het gebruik van de juiste producten thuis is voorwaarde voor succes.

Acnetherapie wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket van uw zorgverzekering. Wat u precies vergoed krijgt is afhankelijk van uw verzekering en welke polis u heeft. U kunt daarom het beste informeren bij uw zorgverzekeraar.